Mijn Verhaal

Mijn naam is Ingrid Groen Pebesma, trotse eigenaar van Trimsalon de Wâlden in Broeksterwâld en ik hou van ieder aspect van mijn beroep!
Bij mij thuis is het altijd een soort boerderij geweest, vooral met onze honden en paarden. Ik heb altijd het idee gehad hiermee meer te willen doen.
Naast mijn werkzaamheden in de detailhandel was het nooit mogelijk een opleiding richting dierenverzorging te gaan volgen. Door de sluiting van de winkel en ontslag heb ik gelijk mijn kans gepakt en ben gelijk met de studie begonnen voor hondentrimster aan de “Trimacademie” en begonnen met mijn stage periode in een grote trimsalon in Norg. In deze stage van meer dan 800 uur en de nodige workshops kwamen dagelijks wel 8 tot 10 soorten rassen voorbij, van showlijn tot straathond.
Na heel veel praktische ervaring in de stage en het behalen van het diploma “gediplomeerd trimster” van de Trimacademie is het nu mijn beroep geworden, waar ik met veel passie nu vol trots een eigen trimsalon heb. Is het niet prachtig dat je van je hobby je beroep kunt maken!
Met onze huidige 2 honden Kyra (Groenendaeler) en Tygo (Schotse herdershond) heten wij u van harte welkom bij “Trimsalon de Wâlden”.

Neem Contact Op
of Bel Mij: 06-10090307
Mijn verhaal Ingrid